top of page

Forum for egenberedskap

Bli med i et oversiktlig og søkbart forum for alle som driver med egenberedskap (eller prepping): Skansen – beredskapsforum


Bare tanken på å gjøre seg en anelse mer forberedt fører raskt med seg en rekke spørsmål – hvordan lagrer jeg vann? Hva slags mat bør jeg ha? Hva skjer hvis strømmen går? Et forum, som er søkbart og oversiktlig, kan være en viktig og sosial ressurs for alle med interesse for egenberedskap på alle nivåer.


Hvorfor ikke Facebook?

Det er ikke noe nytt at Facebook (og andre sosiale medier) tar over nettrafikk, for eksempel diskusjonsforumer. I mange tilfeller er det kanskje greit nok. Når det gjelder egenberedskap, kan det være mindre gunstig av flere grunner. Først og fremst fordi Facebook ikke er spesielt oversiktelig og deretter fordi tjenesten er nyhetsdrevet. Hvis du er på jakt etter verdifull informasjon, så er det slett ikke sikkert at du finner noe annet enn det siste og mest populære innlegget, som egentlig ikke gir deg noen gode svar.


Bli med på beredskapsforumet fra starten av

Kanskje sitter du på kunnskap som andre vil ha glede av? Kan du mye om én ting, for eksempel konsevering av mat, men lite om andre ting, som friluftsliv eller fiske? Skansen – beredskapsforum samler kategoriene som er relevante for egenberedskap. Bli med i det nye forumet nå, så får du muligheten til å skape en kunnskapsarena fra begynnelsen av. Til vårt felles beste.


Er du usikker på om egenberedskap er nødvendig i Norge i dag?

Svaret finner du her.


Er du usikker på hvordan du skal begynne med egenberedskap?

En enkel veiledning finner du

.
bottom of page