top of page

Beredskap og selvberging – begynn i dag!

Her finner du essensielle artikler som hjelper deg i gang med fornuftig beredskap. Ikke vent, begynn i dag. Og du? Fortell alle du kjenner om egenberedskap! Jo flere som «prepper», dess bedre vil vi alle ha det den gangen vi får bruk for beredskapsressursene våre.

Beredskapslager

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) oppfordrer alle til å ha et en helt grunnleggende beredskapslager. Og det skulle naturligvis bare mangle, all den tid norsk beredskap i øyeblikket er tuftet på at den enkelte sørger for seg selv i en krisetid. I Norge har vi ikke ressurser til fellesskapet, som mat og vann, på lager. I denne artikkelen går vi gjennom DSBs liste over hva du burde ha i beredskap hjemme.

Les mer >

Egenberedskap – derfor er det viktig

Egenberedskap handler om å være forberedt når en krisesituasjon oppstår. Er du en som ikke så lett bekymrer deg, en som helst tror det går bra og derfor tenker at selvberging og prepping er ikke noe for deg? Les videre. Hvis du ikke gjør helt grunnleggende forberedelser etter å ha å ha lest igjennom denne artikkelen, så vet du i det minste hva en slik unnlatelse bærer med seg.

Les mer >

Vil du helst være forberedt dersom krisen skulle melde seg, men du er kanskje ikke helt sikker på hvor du skal begynne eller om du tar de riktige valgene? Denne artikkelen leder deg gjennom de mest grunnleggende punktene for egenberedskap i krisetider. Rådene er jordnære og fornuftige – og gjennomgått av eksperter. Når du har jobbet deg gjennom denne listen, er du klar for å møte det meste som kan komme din vei.

Les mer >

Sjekkliste for egenberedskap i krisetid: prepping for nybegynnere

Lær deg hva flyalarmen betyr – så slipper du å google når det virkelig gjelder.

Les mer >

bottom of page