top of page
sjekkliste.jpg

Hyggelig at du titter innom!

Siste Skanse er et nettsted og et samfunn dedikert til prepping, beredskap og selvberging i Norge. Vi tror at hvis alle er godt forberedt, er det lite vi som samfunn og enkeltpersoner ikke kan takle. Derfor jobber vi for økt egenberedskap i den norske befolkningen. Vi jobber også for for økt beredskapsevne i Norge som nasjon, som for eksempel  sikre beredskapslagre med mat, vann, medisiner og medisinsk utstyr, og ikke minst en infrastruktur som tilrettelegger praktisk anvendelse av beredskapslagrene.

Ønsker du å bidra? Bruk skjema nedenfor for å komme i kontakt med oss. Vi setter stor pris på innspill og bidrag. Har du en ekspertise som er relevant i prepping- eller beredskapssammenheng – og vil skrive om det? Vi bistår med profesjonelle redaktører og fotografer der det er aktuelt. Dersom du vil skrive under pseudonym, vil det som regel være greit, selv om vi foretrekker fulle navn på avsenderne våre. Forutsetningen for å bidra under pseudonym er at vi vet hvem du er og dermed kan stå inne for kunnskapen du bidrar med.

Siste Skanse er overskuddsprosjekt initiert av Thomas Winje Øijord. Nettstedet drives på dugnad og eies av Epalo AS, som også er ansvarlig for innholdet på siden. 

Hei!

Thomas Winje Øijord, redaktør, sisteskanse.no

Thomas er forfatter, produsent og journalist. Siste Skanse er et hjertebarn og et overskuddsprosjekt. Prepping, beredskap og selvberging bør være en selvfølge, noe vi alle driver med – åpent og ærlig.

omoss-06.jpg

Samarbeid med The Prepared

Vi samarbeider med The Prepared, en av verdens største og mest seriøse nettsider for preppere og folk som er opptatt av beredskap og selvberging. Blant artiklene våre vil du finne tekster som opprinnelig er publisert på The Prepared, men som er oversatt og tilpasset norske forhold av Siste Skanse.

bottom of page