top of page

Nyheter – uke 25, 2022

Terroranslag i Oslo

En mann er terrorsiktet etter masseskyting i Oslo – bare noen uker etter at PST anslo at at terrortrusselen fra ekstrem islamisme var redusert. Les mer på nrk.no.

Dobbel renteøkning i Norge og trippel renteøkning i USA

Alt blir dyrere – også lånet. I Norge slo vi nettopp til med en dobbel renteheving for første gang på 20 år. Og den skal ikke ned med det første. Les mer på nrk.no. I Amerika gikk det enda hardere for seg. Trippel renteheving. Les mer på nrk.no.

Økte priser på mat og drivstoff

Prisene øker, blant annet som følge av krigen i Ukraina. Med økte priser kommer også protestene. Kan et samlet Europa slå sprekker som følge av prisstigningen? Noen mener at Ukraina bør gi fra seg landområder for å dempe konflikten – og prisene. Les mer på ap.no.

Hærsjefen i Storbritannia ber soldater være klare

Retorikken blir hardere. General Patrick Sanders ber soldater gjøre seg klare til å konfrontere trusselen fra Russland. Les mer på vg.no.

Siste innlegg

Se alle

Nyheter – uke 24, 2022

Opprustning av atomvåpen for første gang på 35 år For første gang siden den kalde krigen forventer forskere at vi vil se en opprustning i atomvåpenarsenalet. I 1986 fantes det cirka 70 000 atomvåpen i

bottom of page